17 september 2010

Veckobrev gällande åk 9!

Hej!

Jag kommer varje vecka, i mån av tid, skriva ett litet veckobrev. Ibland väldigt kort och andra gånger lite längre.

Hur har veckan varit?
Baseballen blev återigen rolig och vi lyckades tajma en dag utan spöregn. Vi kommer att fortsätta var ute på idrotten på tisdagarna hela september.

På engelskan är det riktigt spännande att ni skriver en story om något som händer här på skolan. Det är bra arbetsro på lektionerna och det finns ett driv hos er att komma framåt.

Det var riktigt bra redovisningar på SO också om våra riksdagspartier. Ni hade lite tid att förbereda er men det blev ändå väldigt lärorikt och intressant. Nu är det såå spännande då det är val på söndag och det följer vi upp till veckan! Vilka hejar du på?

Kommande vecka då?
Helt enligt schema. Det blir idrott på tisdag, Sabine får igen No-tiden längre fram. På tisdagens lektion är vi som sagt ute.

Jag jobbar på att köpa in en terminskalender för er att ha i klassrummet. Ni har önskat detta för att få en överblick över vad som händer. Jag fixar det!

Vecka 39 är det i alla fall höstvandring på torsdag och vecka 41 onsdag skoljoggen.

Uppgifter som jag vet att ni har:
Ma Geometriprov
Fredag 1/10 (v. 39)

No Ljus
Tisdag 5/10 (v. 40)

Eng
In med uppgiften 28/9 (v. 40)
Glosor varje vecka.

SO – Ellies grupp.
Examination av momentet 23/9 (v. 38) Ni kommer att få visa på torsdag vad ni kan utifrån det vi arbetat med. Fokus blir främst på Ideologierna och lite kring det kapitel ni jobbar med (vad är politik) Vi diskuterar lite på onsdag hur ”formen” för provet ska se ut. Har du missat eller har du lite koll? Snacka med mig på måndag om vad du kan plugga på hemma.
Betyget på momentet blir grundat på allt du visat under momentet (uppgifter + muntligt)

SO – Anders grupp.
Gemensam skriftlig examinering uppgifter som liknar de ni nu övat på 23/9 (vecka 39)

Musik
Idag var det prov för åk 8 och 9. Missade du prov så kan du göra det 24/9 (vecka 39)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar