11 februari 2011

Vecka 7 - åk 9

Hej!

Ännu en vecka har vi lagt bakom oss. En tyngre vecka än vanligt med såväl nationella prov som andra tester. Hoppas att det gick bra för er och att ni kan vila lite extra i helgen efter riktigt bra slit den här veckan. Ni gör det fantastiskt bra!

Massa snö kom det idag, fredag. En del av er blev kvar hemma idag då det var svårt att ta sig till skolan från vissa områden. Ni får kolla upp när ni kan skriva proven som ni missade idag (musik och no).

Vi har börjat med veckans nyheter och den som är bäst i gruppen får ett pris varje vecka. Jag är själv med i tävlingen och blev vecka 6 slagen av Noa och Jakob. Grattis till er!

Vad händer i veckan?
Måndag - Ni har SO och bild. Åk 6+8 är iväg på aktivitet och ni får då skriva klart ert grupparbete och även ha bild med vikarien. Vi kan under dagen planera in en egen dag framöver för klassaktivitet - vet att ni har önskat detta.

Tisdag - Enligt schema. På engelskan har vi förmånen, nu när vi jobbar med Irland, att få besök av en kvinna som flyttat till Sverige från Irland. Vi får då veta mer om henne och Irland. Spännande! Funderar gärna ut frågor till henne.

Onsdag - Enligt schema. Redovisningar på engelskan av ert arbeta om Irland. Den skriftliga delen ska skickas in till mig senast onsdag.

Torsdag - Enligt schema.
På SO:n det mycket roliga rollspelet om världens resurser. Ni representerar ett land och ska delta i handel. Ett viktigt moment att vara med på.
Föräldramöte på kvällen mellan 18-20.

Fredag - Enligt schema.
En vikarie dyker upp på musiken, detta då Anders är pappaledig.

Ha en skön helg i snön!


"In Sweden we call it a Kick"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar