28 januari 2011

Vecka 5

Hello!
Den här veckan började väldigt bra med en härlig resa till Kungsberget. En fantastiskt rolig dag i skidbacken. I år kändes det dessutom som om vi var ensamma i Kungsberget, inga köer alls! Vi lyckades tajma en dag, då vi var den enda skolan på plats.

Under torsdagen firade vi Förintelsens minnesdag med att tända ljus, se Livet är underbart och läsa boken Om detta må ni berätta. Vi ser klart filmen på onsdag.

Det har visat sig att elever röker i trapphuset. Detta är absolut förbjudet då det skulle kunna kosta massa med pengar om rökcensorerna larmar till brandkåren. Det är även svårt för de med astma att gå i trapphuset. Skolan ger mycket pengar till eleverna i forma av resor (friluftsdagar, Kungsberget), aktivitetspengar och hemvistpengar. Vi önskar att slippa lägga dessa pengar på sabotage. Diskutera gärna igenom detta hemma och det är viktigt att vi hjälper varandra, föräldrar, lärare och elever att få slut på detta vansinne.

Veckoplan:
På måndag blir det prov i matte på procent.

Tisdag har ni igen engelska utan istället ett träningsprov inför nationella med Anders i svenska. Ni ska öva på skrivdelen.
Idrott som vanligt och fotboll.

Onsdag är en vanlig dag, helt enligt schema. Vi ser klart filmen Livet är underbart på sista passet.

Torsdag är det enligt schema. På SO:n fortsätter ni med ert grupparbete.

Fredag enligt schema.

Allmänt innan sportlovet:
Vikarie i spanska och bild i tre veckor till, detta då Dharana är i Sydamerika.

Föräldramöte den 17 februari klockan 18.00-20.00.

Nationellt prov i svenska tisdag och torsdag vecka 6.

Tisdag vecka 7 heldag åk 9 att skriva klart So-arbetet. (åk 6-8 är ej på skolan)

Hoppas ni får en härlig helg! För egen del ska jag åka upp till Norrland och heja fram Timrå IK när de behöver mig som mest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar