28 januari 2011

Veckobrev v. 4


Veckan började med en trevlig skidutflykt till Kungsberget. Alla elever som var med skötte sig, även om några åkte utan hjälm ett tag (vilket man inte fick!). Efter tillsägning åkte dock hjälmarna på och allt var i sin ordning igen. Annars har veckan flutit på relativt lugnt alla fall i mina ämnen, på matten har vi kollat på film (A Beutuiful Mind). Skönt! Nästa vecka sätter vi igång på allvar med matten.

Det har visat sig att elever röker i trapphuset. Detta är absolut förbjudet då det skulle kunna kosta massa med pengar om rökcensorerna larmar till brandkåren. Det är även svårt för de med astma att gå i trapphuset. Skolan ger mycket pengar till eleverna i forma av resor (friluftsdagar, Kungsberget), aktivitetspengar och hemvistpengar. Vi önskar att slippa lägga dessa pengar på sabotage. Diskutera gärna igenom detta hemma och det är viktigt att vi hjälper varandra, föräldrar, lärare och elever att få slut på detta vansinne. 

För att elever, föräldrar och pedagoger ska få bättre koll på vad som händer, vilka inlämningar som ska in osv presenterar vi härmed ett nytt sätt att uppdatera er; avstämningstabellen:
Klicka för större bild

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar