9 september 2011

Vecka 37

Måndag - Enligt schema. Start 09.00 - 16.00. Kom ihåg att ta med gympakläder!

Tisdag - Enligt schema. Start 09.00 - 16.00. Det är tidig lunch, 11.10. Ni som har textilslöjd ska gå till Tornado, men ni som har trä ska istället ha Dharana på skolan klockan 12.00. Peter är ledig och ni kommer då att ha ett skaparprojekt med Dharana. Kom ihåg gympakläder!

Onsdag - Enligt schema. Start för alla 09.00. Hemkunskap för åk 9 och ni slutar då 15.00. Extra stöd tid för åk 8 med Kiki 13.00 - 14.00.

Extra stödtid, varannan vecka, är för de som ligger efter, behöver skriva omprov, eller för er som vill ha extra tid och tips på hur ni ska utvecklas.

Torsdag - Friluftsdag! Utifrån ert önskemål fortsätter vi med att vidhålla traditionen av att ha höstvandring. Dagen börjar klockan 10.00 i klassrummet. Ni slutar 14.00! Alla behöver ha med matsäck. Det krävs att vara med på friluftsdagar för att få betyg i idrott och hälsa, se målet nedan:

Mål i idrotten för att få betyg:

Eleven planerar och genomför friluftsaktiviteter med viss

anpassning till olika förhållanden, miljöer och regler.

Fredag - Vi är inbjudna att åka på en teater som heter "Vem har sagt att det ska vara vackert", och den beskrivs på teatergruppens hemsida på följande sätt:

Vem har sagt att det ska vara vackert av Anne-Li Ramirez

"Familjen har nyligen förlorat en medlem och möts för första gången på länge vid begravningen. En gammal och sjuk pappa sörjer men kan inte kommunicera. En dotter och son tassar på tå runt varandra. Och ett barnbarn för klok för sin egen ålder gör allt för att hålla sin mammas problem i schack. I all sin enkelhet rullar pjäsen upp en familjs hemligheter och skam där alkoholismen ligger som en hinna över allt som har skett. Det börjar i tafatt sorg, övergår i kaos och förtvivlan och slutar avklätt och naket i ett skört möte med det som så länge trängts undan. Med hopp om att framtiden kan se annorlunda ut om man gör upp med sitt förflutna"

Återkommer med information i veckan när jag vet hur tidsplanen för dagen kommer att se.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar