14 september 2011

Teaterbesök!

Nu på fredag har vi fått möjlighet att erbjuda alla i klassen en liten bit kultur. Alla är inte så vana att gå på teater, och vi tycker att det är bra att vi kan erbjuda dem upplevelser som de annars inte skulle få. Många skolor har inte längre den möjligheten av ekonomiska skäl. Därför är vi extra glada att vi fortfarande kan. Däremot är några ovana vid själva formen. Det säger sig självt att vi alla visar respekt för skådespelarnas arbete, men prata gärna om det hemma innan. Det är Anneli Ramirez, fd förälder på skolan som har erbjudit oss den här möjligheten. Hon har regisserat föreställningen.
Skådespelarna kommer även att diskutera med oss efter själva föreställningen.
På fredag träffas vi 8.50 vid tunnelbanan i Skarpnäck och åker iväg 9.00, grön linje mot Blackeberg.
Vi är framme ca 9.45 och promenerar till teatern som ligger vid blackebergsplan 3, den heter "Kaskad", off stockholm.
Föreställningen börjar 10.00 och eftersnacket är klart 11.40 då går vi tillsammans och käkar pizza på en pizzeria i närheten, (lilla monaco) skolan står för lunchen, lite festligt så där på fredagen. Efter det åker vi tillbaka till Skarpnäck och slutar runt 14. Vi hinner inte tillbaka och ha några lektioner den här dagen.
Det går bra att få ansluta på vägen om det underlättar för er, tala om det för oss lärare innan. Detsamma gäller på vägen hem.
/ Kiki

--

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar