16 september 2011

Vecka 38

Hejsan!

Lite information om veckan som varit:

I början av veckan var det lite trist stämning bland några i gruppen. Lite stök i matsalen, bråk i sällskapsrumet, vältning av skåp och få närvarande på idrotten m.m. En del som varit ledsna, arga och besvikna på såväl vuxna som andra i klassen. Under veckan har vi haft uppföljning med de som var inblandade.

På onsdagen upplevde jag att det var bättre stämning och på torsdagens höstvandring var det lugnt och skönt att vi kunde komma ut i skogen.

Idag fredag hade vi förmånen att få se en teater helt gratis ute i Blackeberg. De var glädjande att många i klassen kom och även att väldigt många uttryckte att det var en bra, tänkvärd och gripande pjäs. Teaterna utspelade sig i hemmet hos en missbruksfamilj och den var bitvis väldigt tung anser både jag och Kiki. Efter den första pjäsen fick vi se en lättsam och kort humoristisk pjäs och därefter bjöd skola alla i gruppen på pizza.

Det fungerade riktigt bra att åka på teater med hela gänget så det gör att vi gärna sticker iväg på mer aktiviteter med gruppen.

Härligt att veckan som började lite stökigt kunde avslutas på ett väldigt positivt sätt!

Vecka 38
Måndag - Enligt schema. Idrott som vanligt.

Tisdag - Enligt schema. Idrott som vanligt.

Onsdag - Enligt schema. Hemkunskap för åk 8.

Torsdag - Vi ska på en rättegång på förmiddagen och vi ses då 08.00 vid Horisontvägen för att ta buss 173 ut till Flemmingsberg. Rättegången startar 08.45 så det är viktigt att komma i tid för att vi ska få gå in på rättegången.

Fredag - Enligt schema. Engelska (serie + text) ska lämnas in.

Matteprov efter lunch (enligt mina anteckningar)

Ha en bra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar