4 oktober 2010

Veckobrev åk 6 - 8

Hej!

Förra veckan hade vi höstvandring. Informationen om den gick ut muntligt via lärare på skolan. Hoppas att alla han få den i tid. Hoppas att ni hade en trevlig stund i det fina höstvädret. Under höstvandringen

Några av de äldre eleverna glömde hur det är med att lämna och kasta skräp i naturen, men efter en liten påminnelse så var det några elever som såg till att skräpet kom upp ur vattnet. Tack till alla er som vågar säga ifrån till de som förstör och tack till er som hjälpte till att städa.

Det blir ju härligare, enklare och möjligt att resa iväg fler gånger om alla förstår hur vi ska agera när vi sticker iväg på olika aktiviteter.

Denna vecka - uppgifter:
NO-provet är flyttat till fredag. Info om vad provet är på kommer på bloggen inom kort!

So
Arbete med demokrati och diktatur. För att nå målen måste man vara närvarande och aktiv på onsdag och torsdag. Om man missar dessa lektioner kommer demokratidelen att behöva kompletteras.

Eng
Plansch och dagbok ska ha gjorts klar idag. Ellie hälsar att det blev snygga plancher. Nu kommer ni att fortsätta med att redovisa ert arbete med detta.

Ma
Arbetsområdet geometri avslutas med bedömningsövningar och utvärdering. Jag hoppas att jag har hunnit rätta till torsdag.

Sv
I svenska påbörjas ett nytt moment, se här.


Annat viktigt:
Tisdag, är det NO istället för idrott. I övrigt enligt schema.
Torsdag, enligt schema på f.m. Efter lunch har ni hemstudier och får då uppgifter som ska genomföras hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar